Elektrotechniek

Een veilige, comfortabele en productieve werkplek is voor een groot deel afhankelijk van de staat van de elektrotechnische installatie in het pand.


Boekestijn Elektrotechniek is, zoals de naam al doet vermoeden, expert op dit gebied. Hoogwaardige materialen worden met zorg geïnstalleerd door vakmensen. Op deze manier wordt uw pand van alle elektrotechnische wensen en eisen voorzien.Licht- en krachtinstallaties

Alles wat achter de aansluiting van het Energiebedrijf zit komt voor rekening van Boekestijn Elektrotechniek. U kunt hier terecht voor de verplaatsing van enkele wandcontactdozen of het bijplaatsen van een verlichtingspunt tot een compleet voedingsveld van meer dan 2500 A. Iedere installatie heeft een eigen proces welke stap voor stap moet worden doorlopen. Zo zal bij een kracht installatie van 1600 ampere een andere procedure worden opgestart als wanneer er een aanvraag binnenkomt voor een woonhuis van 3 x 25 ampere.

 

 

 

Noodverlichting

De installatienorm NEN1010 geeft de volgende definitie voor noodverlichting: ‘Noodverlichting is een algemene benaming van verlichting die beschikbaar dient te zijn wanneer de normale netspanning gedeeltelijk of geheel wegvalt’. Niet alleen wenselijk voor de veiligheid van u en uw werknemers, maar tegenwoordig ook een eis van de huidige Arbowet. Boekestijn Elektrotechniek staat garant voor een noodverlichtinginstallatie die onderhoudsvriendelijk is. Het ruime assortiment aan armaturen zorgt dat er voor elke situatie een veilige en esthetisch verantwoorde oplossing komt.

 

 

 

 

Geluid- en omroepinstallatie

Uw medewerkers stellen op de werkplek vaak prijs op arbeidsvitaminen in de vorm van muziek. Boekestijn Elektrotechniek kan voor u een complete installatie verzorgen van radio-ontvanger tot en met de luidsprekers.

 

De luidsprekers kunnen door uw hele pand gemonteerd worden en desgewenst kan per ruimte het volume geregeld worden. De luidspreker-installatie kan ook gebruikt worden als interne omroepinstallatie en ook een alarm- of pauzesignaal behoort tot de mogelijkheden.

 

 

 

Verlichting

Verlichting in en om uw bedrijfspand zorgt voornamelijk voor comfort en veiligheid. Maar een gedegen lichtplan kan ook de uitstraling van uw bedrijfspand sterk positief beïnvloeden.
Of het nu gaat om een productiehal, een kantoor, kantine of een gezellige ontvangstruimte: voor elke situatie is er een creatieve maar praktische oplossing.

 

Wandgootinstallaties
Voor het aanbrengen van wandcontactdozen, data en telefoonaansluitingen wordt in kantoor-ruimten vaak een wandgoot toegepast.

 

De wandgoten zorgen voor een uniforme uitstraling in het gebouw. Losliggende draden en snoeren zijn ook niet meer nodig. Wilt u de indeling van de ruimte veranderen? Moeten er aansluitingen bij? Dit is allemaal geen probleem dankzij de flexibiliteit van de wandgoten.  Bovendien kunnen kabels korter worden, zodat ze nooit meer in de weg liggen.